To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Locatiehouders

GEK OP LOCATIES heeft een gevestigde reputatie als het gaat om locatiebemiddeling.  Wij helpen fotografen, stylisten, art-directors, filmproducenten en -regisseurs bij hun zoektocht naar de perfecte locatie voor hun fotografie-, televisie of filmproducties.

Ook tientallen commercials werden reeds opgenomen bij een van onze locatiehouders. Ons bestand bestaat uit een gevarieerd aanbod aan locaties, stuk voor stuk uniek, stijlvol, foto- en filmgeniek. Om direct te kunnen inspringen op nieuwe wensen en behoeften, is het van groot belang dat ons locatieaanbod up-to-date en uitgebreid is. 

Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe adressen. Aan specifieke inrichtingsvoorwaarden hoeven deze nieuwkomers niet te voldoen, wel aan karakter en authenticiteit. Dat kan zowel een strakke vormgeving zijn als een etnische sfeer of juist een retro decor. Naast woningen, zijn wij ook altijd geïnteresseerd in inspirerende kantoren, winkels, gymzalen, scholen, loodsen, fabrieken, restaurants, kerken, kastelen of tuinen. 

 

Hoe gaan wij te werk?

GEK OP LOCATIES houdt haar goede naam graag hoog. Dat betekent dat zij service, communicatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Waar dat op neerkomt?

De bij ons ingeschreven locaties zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Zij worden zeer regelmatig gecontroleerd op looks, conditie en eventuele veranderingen.

Het contact met de locatiehouder is voor ons net zo belangrijk als het contact met de locatiezoeker.

Wij gaan zorgvuldig om met alle gegevens en verzoeken. Aanvragen voor een locatie worden zorgvuldig in behandeling genomen en alleen professionals krijgen toegang tot onze database.

Enkel wanneer er daadwerkelijk sprake is van een boeking, worden je gegevens openbaar gemaakt bij de opdrachtgever.

Exclusiviteit
Exclusiveit speelt bij ons een belangrijke rol. Dat betekent dat de locatiehouders in ons bestand alleen bij GEK OP LOCATIES staan ingeschreven. Zo weten wij altijd voor en door wie welke locatie geboekt wordt.

Vergoeding  
Wij hanteren geen eenduidige tarifering. De vergoeding voor het beschikbaar stellen van een locatie is afhankelijk van het soort opdracht en het soort locatie. Het bedrag wordt mede bepaald door het doel, de uiting en de benodigde tijd dat de locatie geboekt wordt. Voor fotografie-, filmproducties en commercialopnames gelden verschillende tarieven. Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij precies aan wat je (financieel) van ons mag verwachten. Uiteraard kun je te allen tijde contact met ons opnemen voor eventuele vragen en/of het verstrekken van details.  

Lees onze huisregels zodat je weet wat je aan toe bent.

   

Locatie aanmelden

Wil je je registreren als locatiehouder? Vul dan ons aanmeldingsformulier in. Het is prettig als je foto’s van de locatie kunt meesturen. 

Zodra wij jouw registratie binnen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je jouw locatie te bezichten en foto's te maken.