To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Opdrachtgevers

GEK OP LOCATIES heeft een gevestigde reputatie als het gaat om locatiebemiddeling. Een geslaagde productie valt of staat met de juiste locatie. GEK OP LOCATIES heeft al jarenlang ervaring in locatiebemiddeling. 

Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek voor jouw film- of fotografieopdracht of een productpresentatie, in ons uitgebreide en gevarieerde bestand vind je wat je zoekt. Dat bestand wordt nog dagelijks uitgebreid.
 

 Hoe gaan wij te werk?

GEK OP LOCATIES houdt haar goede naam graag hoog. Dat betekent dat zij service, communicatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Waar dat op neerkomt?

De bij ons ingeschreven locaties zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Zij worden zeer regelmatig gecontroleerd op looks, conditie en eventuele veranderingen.

Het contact met de locatiehouder is voor ons net zo belangrijk als het contact met de locatiezoeker.

Wij gaan zorgvuldig om met alle gegevens en verzoeken. Aanvragen voor een locatie worden zorgvuldig in behandeling genomen en alleen professionals krijgen toegang tot onze database.

Enkel wanneer er daadwerkelijk sprake is van een boeking, worden de contactgegevens van de locatiehouder openbaar gemaakt bij de opdrachtgever.

Exclusiviteit speelt bij ons een belangrijke rol. Dat betekent dat de locatiehouders in ons bestand alleen bij GEK OP LOCATIES staan ingeschreven. Zo weten wij altijd voor en door wie welke locatie geboekt wordt.

Aanvraag
Hoe moet je zoeken bij GEK OP LOCATIES? Klik op het formulier ‘login aanvragen’ en vraag je persoonlijke login code aan. Nu heb je toegang tot ons bestand en kun je zelf de locatie zoeken die je voor ogen hebt. Uiteraard kun je ook telefonisch of via de mail een zoekopdracht plaatsen. Met liefde en aandacht gaat we op zoek naar de plek die jouw productie tot een succes maakt
. Snel en kosteloos stellen wij een aantal locaties voor, passend bij jouw aanvraag. GEK OP LOCATIES onderhoudt ook goede contacten met zogenoemde ‘locatiescouts’, wiens hulp wij desgewenst ook kunnen inschakelen.

Nadat je uit onze voorselectie een keuze hebt gemaakt, checken wij direct de beschikbaarheid van de locatie(s) bij de locatiehouder. Wij informeren de locatiehouder uitgebreid, waarbij wij zoveel mogelijk informatie verstrekken en al jouw wensen en voorwaarden aan de orde stellen. Komen wij tot overeenstemming, dan verzorgen wij de boeking van het begin tot het einde.

Login aanvragen

Hoe vind je een locatie via GEK OP LOCATIES? Hier kunt u een login aanvragen. Vervolgens heb je toegang tot ons bestand en kun je zelf de locatie zoeken die je voor ogen hebt. Uiteraard kunt je ook een zoekopdracht via de mail of telefoon bij ons plaatsen.